Halloweenin haamunpiilotuskilpailu – arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Elisa Oyj, PL 1 00061 Elisa, Y-tunnus 0116510-6. Myöhemmin tässä tekstissä kilpailun järjestäjä.

2. Osallistuminen, osallistumisaika ja voitosta ilmoittaminen
Arvontaan osallistutaan OmaElisassa (omaelisa.fi) tai Elisan verkkokaupassa (elisa.fi/kauppa) täyttämällä osallistumislomake. Osallistumislomakkeelle pääset, kun löydät OmaElisaan tai Elisan verkkokauppaan kilpailun ajaksi piilotetun haamun. Osallistumisaika on 28.10 – 3.11.2019 klo 23.59. Palkinnot arvotaan 5.11.2019 ja voitoista ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse heti arvonnan jälkeen. Voittajien nimet voidaan julkaista myös Elisan verkkosivuilla tai Elisan valitsemissa kanavissa. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

3. Palkinto
Arvonnan palkintoina on 1 kpl Samsung Galaxy A80 (arvo 679 eur), 1 kpl Samsung Galaxy A50 (arvo 379 eur) ja 1 kpl Samsung Galaxy A40 (arvo 249 eur) -puhelimia.

4. Arvonta
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täysi-ikäisiä. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Puutteellisia vastauksia ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
Mikäli voittajaa ei tavoiteta tai mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, on Elisalla oikeus arpoa tilalle uusi voittaja torstaina 7.11.2019.

5. Vastuut
Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Helsinki, Elisa Oyj, 28.10.2019