Saunavihtajahti OmaElisassa – arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestää Elisa Oyj (myöhemmin järjestäjä).

2. Osallistuminen, osallistumisaika ja voitosta ilmoittaminen
Arvontaan osallistutaan OmaElisassa (omaelisa.fi) täyttämällä osallistumislomake. Osallistumislomakkeelle pääset, kun löydät OmaElisaan piilotetun saunavihdan. Osallistumisaika on 10.6 – 23.6.2020 klo 23.59 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 24.6.2020. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

3. Palkinto
Osallistuneiden kesken arvomme 2 kpl Samsung Galaxy A51 5G -puhelimia (arvo á 479 €) ja 2 kpl Xiaomi Mi 10 Lite 5G -puhelimia (arvo á 399 €).

4. Arvonta
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täysi-ikäisiä. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Puutteellisia vastauksia ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta tai mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, on Elisalla oikeus arpoa tilalle uusi voittaja maanantaina 29.6.2019.

5. Vastuut
Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

6. Henkilötietojen käsittely
Arvontaan osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja. Arvonnan perusteella tapahtuva sähköinen suoramarkkinointi ja puhelinmarkkinointi tapahtuu suostumukseen perustuen.

Helsinki, Elisa Oyj, 10.6.2020