UEFA Super Cup arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Elisa Oyj, PL 1 00061 Elisa, Y-tunnus 0116510-6. Myöhemmin tässä tekstissä kilpailun järjestäjä.


2. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua ajalla 6.-31.7.2018


3. Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä nettilomake. Puutteellisesti täytettyjä lomakkeita ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, arvotaan uusi voittaja.

4. Palkinto
Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kahden hengen matkapaketti UEFA Super Cupin otteluun Tallinnaan 15.-16.8.2018. Palkinto sisältää Tallinkin Business Lounge laivamatkan, kuljetukset Tallinnassa, majoitus neljän tähden Tallink City -hotellissa, illallinen ja aamiainen hotellissa, otteluliput Super Cupiin A.Le Coq Areenalla sekä Event Travelin matkanjohtajan palvelut. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnon arvo on 450 €/henkilö kahden hengen huoneessa. MTV3 Oyj vastaa arpajaisverosta. Matkan järjestää Event Travel Oy.

5.  Matkaohjelma:

5. Arvonta
Arvontaan osallistuvat kaikki 31.7.2018 klo 23:59 mennessä palautuneet lomakkeet. Arvonta suoritetaan kilpailun järjestäjän tiloissa ja toimesta heti seuraavalla viikolla. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.


6. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen
Arvonnassa voittaneeseen otetaan yhteytteä heti arvonnan jälkeen, käydään läpi matkan aikataulu ja varmistetaan voittajan mahdollisuudet ottaa palkinto vastaan. Jos voittaja ei pääse lähtemään matkaan, arvotaan uusi voittaja osallistuneiden kesken. Voittajan nimi voidaan julkaista myös Elisa-konsernin www-sivuilla osoitteissa elisa.fi/viihde sekä Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/elisasuomi. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

7. Vastuut
Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Helsingissä 6.7.2018

Lisätietoja: Jari Jauhiainen / MTV Oy. jari.jauhiainen@mtv.fi